Erve Geesum Boerderijappartement

De woonboerderij.

Het authentieke karakter van de omstreeks 1893 gebouwde boerderij is aan de buitenkant grotendeels bewaard gebleven. De boerderij is dan ook een rijksmonument met voor die tijd kenmerkende houten topgevels met geveltekens. De indeling is eenvoudig, oude kenmerken en materialen zijn nog steeds zichtbaar aanwezig. De boerderij bestaat uit twee woongedeelten waarvan één gedeelte, toeristisch wordt verhuurd.

Tuin.

De tuin is mooi afgeschermd en biedt veel privacy. De aan het huis grenzende gezellige tuin heeft twee terrassen, waarvan één overdekt terras in de houtwal. Het zijn heerlijke plekken om rustig te genieten van de levendige natuur op het erf of van de heerlijke Twentse avondzon op het terras met uitzicht over de weilanden. Op het erf bevindt zich verder een jeu de boules baan en er is in overleg ruimte voor het opzetten van een kleine tent.

Woonkamer.

In de woonkamer (de voormalige deel) staat de grote open haard centraal, met daar omheen een fijne zithoek. In de woonkamer zijn nog vele authentieke elementen aanwezig en de vloer is voorzien van oude plavuizen met vloerverwarming. In de hoekkast staat een televisie met dvd-speler, een audio-set met c.d.-speler tot uw beschikking. Verder zijn aanwezig ; diverse gezelschapsspelletjes, leesboeken en uitgebreide toeristische informatie.

Eetkeuken.

U hebt de beschikking over een luxe nostalgische keuken met een mooie schouw waarin een fornuis met verschillende ovens staat. Alle benodigdheden voor het bereiden van een heerlijke maaltijd zijn aanwezig. Ook beschikt de keuken over een vaatwasser en een koffiezetapparaat. In de keuken staat een ruime zes persoonseettafel.

Slaapkamer.

Het huis beschikt over één slaapkamer, die zich op de begane grond bevindt  en voorzien is  van een groot tweepersoonsbed. De grote zitbank, in de woonkamer, is heel gemakkelijk om te toveren tot een heerlijk tweepersoons bed.
Kinderbedje en kinderstoel zijn op aanvraag aanwezig.

Badkamer.

De badkamer is direct gelegen naast de slaapkamer en is voorzien van een heerlijke stortdouche en een wastafel .
Het toilet bevindt zich apart van de badkamer.

Kapschuur.

Naast de boerderij staat een kapschuur waarin u uw fiets of motor kunt stallen. Hier staan ook de BBQ en een vuurkorf die u kunt gebruiken.

 

 

 

 

 

Home

Boerderijapp

Omgeving

Gastenboek

Bezetting

 Prijzen    

Contact